TERAPI FOR DIG

ANNE KARINA BUSCH – PSYKOTERAPEUT MPF

Parterapi i København – er du også træt af opslidende skænderier?

Hvorfor vælge parterapi?

Måske er den første forelskelse falmet og hverdagen er blevet et mere praktisk fællesskab. Måske skændes I for meget og intimiteten er også dalet. I har måske et tillidsbrud, der skal arbejdes med. Måske er der også bare gået for meget hverdag ”i den”.

Der kan være mange gode grunde til at få hjælp fra en udenforstående psykoterapeut. De mest almindelige er:

Fortvivl ikke. Det kan endog give rigtig meget at gå i individuel terapi, hvis din partner ikke er klar, har lyst eller har direkte modstand på parterapi. Så i stedet for at gå og blive mere og mere frustreret, så book en individuel session og lad os tale om, hvad det gør ved dig, at din partner ikke vil med og hvad du selv kan gøre.

DET FÅR I

Hvis I beslutter jer for at arbejde seriøst med jeres parforhold og begge dedikerer jer til dette i en periode, tillader jeg mig optimistisk at sige, at I kan forvente følgende:

  • En forbedret kommunikation
  • Bliver mere overbærende overfor hinanden
  • Finder ud af, hvor meget I kan lære af hinanden
  • Får et mere modent forhold
  • Bliver bedre til at udtrykke længsler – i stedet for kritik
  • Bliver mere opmærksomme på, hvad der får jeres kærlighed til at blomstre
  • Bliver mere kærlige overfor hinanden
  • Intimiteten får meget bedre muligheder
  • Får konkrete værktøjer til parforholdets udfordringer
HVORDAN FOREGÅR DET?

I er velkomne til at bestille en introdukton – 1 time til 850,-kr i tidsrummet 11.30-14.30. Kan I ikke i det tidsrum aftaler vi bare en alm session.

Første gang vi mødes, skriver jeg lidt praktisk om jer, spørger jer, hvad I længes efter og hvorfor I hver især er kommet i parterapi. Det er godt, hvis I har gjort jer nogle seriøse overvejelser om det.

Til sidst taler vi om, hvad der kunne være et godt forløb for jer.

HVOR MANGE SESSIONER SKAL DER TIL?

Nogle par kommer med nogle konkrete praktiske udfordringer, der efter få sessioner kan løses. Andre par har nogle mere seriøse udfordringer, som kræver et stort arbejde af jer begge og jo længere tid problemerne har varet, jo længere tid kan det tage at aflære mønstrene og skifte dem ud med nogle bedre og mere hensigtsmæssige adfærdsmønstre.

Nogle gange er det også hensigtsmæssigt at den ene af jer eller I begge går i individuelt terapi sideløbende.

RING, HVIS DU/I HAR SPØRGSMÅL

I er meget velkomne til at ringe eller skrive, hvis I har nogen spørgsmål. Jeg ved, at det er en stor beslutning. Har du hørt om mig eller kender mig, er beslutningen mindre. Men tøv ikke med at kontakte mig for uddybende forklaring.

Tag kontakt allerede i dag

Klienterne skriver

“Dan og jeg har gået hos Anne Karina i over et år.
Hun er med hendes åbne og positive sind, meget nem at snakke med og åbne op overfor. Hun har en rigtig god evne til at stille de rigtige spørgsmål.
Vi har været rigtig glade for vores beslutning om at lige netop Anne Karina skulle guide os igennem vores udfordringer…”

Par sidst i 20èrne