Terapi

I mere end 17 år har jeg hjulpet kvinder, mænd og unge mennesker med at kommunikere bedre, øge selvværdet og vinke farvel til perfektionismen.

01.

INDIVIDUEL TERAPI

Gennem 1-1 sessioner hjælper jeg dig med at forstå dig selv bedre og undersøge aspekter af dit liv, som du kan bygge videre på. Uanset om dit mål er at få et sundere forhold til dig selv eller til andre, kan jeg hjælpe dig med at nå dertil.

02.

PARTERAPI

Parterapi kan hjælpe dig med at genkende og løse problemer i dit parforhold. Gennem mine sessioner kan I løse, genopbygge og styrke jeres forhold gennem åben kommunikation og målrettede terapeutiske tiltag.

03.

GRUPPETERAPI

Familieterapi hjælper dig med at løse problemer i familien for at forbedre kommunikationen og løse konflikter. Uddyb familieforbindelserne og overvind stressende tider med terapi.

Vi har fra dag 1 følt os trygge ved dig som terapeut og menneske. Vi har taget dine ideer og synspunkter til os, du fik os til at se vores problemer fra helt nye sider, og fik os til at forstå hinanden meget bedre. Uden terapi havde vores liv set helt anderledes ud end det gør idag.

– Yngre par

“Jeg har lige været i et gruppeforløb hos Anne Karina. Og jeg fik en forståelse for ikke bare mine egne følelser, men også hvordan andre mennesker har det og at vi har mange fællestræk. Det var dejligt at opdage, at vi alle agerer og reagerer, fordi det oftest er vores indre barn, der er knyttet til de følelser vi viser. I starten synes jeg, det var meget grænseoverskridende at tale om, hvordan jeg egentlig havde det – foran helt fremmede mennesker, men et par gange ind i forløbet var det meget mere naturligt. Helt klart et meget lærerigt forløb, som jeg klart kan anbefale til andre. Og jeg har allerede meldt mig til næste forløb”.

– Kvinde midt 20’erne

Jeg valgte Anne Karina udelukkende ud fra hendes hjemmeside, og det valg har jeg været meget glad for. Jeg har været hos hende både som par og bare mig selv, og i begge sammenhænge har jeg følt mig meget tryg og i kompetente hænder. Anne Karina har været supergod til at få det rigtige frem og har hjulpet mig meget i en svær proces.

– Mand sidst i 40’erne

Anne Karina er en fantastisk dygtig terapeut. Hun har hjulpet os med at redde vores parforhold, og lært at forstå hinandens perspektiver og bevæggrunde, når vi har været uenige. Anne Karina formår at tage fat om svære problemstillinger på en konstruktiv og professionel måde, og vi har arbejdet med nogle af alle de ting vi har haft med os i baggagen og som ikke altid skaber konstruktive måder at være sammen på. Hun er god til at lytte, er hjertevarm og får én til at føle sig tryg. Vi har fået nogle gode redskaber til at arbejde videre med i vores parforhold og kan kun anbefale alle par, at gå i terapi hos Anne Karina.

– Par sidst i 30’erne

Invester i dit mentale helbred

Kontakt mig i dag.

6 + 7 =