Gruppeterapi

Gruppeterapi for kvinder

Gruppeterapi for kvinder i alle aldre. Forløbet strækker sig over 8 gange, og der er 8 pladser på holdet. Jeg har løbende opstart og det er som regel en hverdag kl 17-20. i mine lyse og indbydende lokaler på Vesterbro. Jeg retter an med drikkevarer og lidt let mad, så du kan fint komme uden at have spist.

Forløbet er for dig, der er klar til at tage dig selv alvorligt. Dig, der har lyst til at begynde at lytte mere til dig selv og finde ud af, hvad du har lyst til. Gruppeterapi-forløbet er også for dig, der jævnligt oplever tankemylder og gerne vil have ro i hovedet. Måske ønsker du nogle gange, at du kunne slukke for dine tanker et øjeblik, men har sjældent held til at gøre det, inden du føler dig frustreret. Du savner ofte ro og overskud.

Sidst men ikke mindst er forløbet for dig, der er for hård ved dig selv. Dig, der ikke føler, at du er der, hvor du gerne vil være i livet – og som lidt for ofte kommer til at banke dig selv oveni hovedet med grimme ord. Undersøgelser viser, at hver 4. unge kvinde mistrives i større eller mindre grad. Det er beskæmmende og trist. De viser også, at det er særdeles hårdt for dig at anstrenge dig konstant for at andre skal synes, at du er god, dygtig eller smuk nok.

FAQs

Hvordan foregår det?

På forløbet lærer du at rumme dig selv, som du er. Du lærer at lytte til dig selv, tage ansvar for dine følelser og at sætte dig selv i centrum på en måde, der styrker dine nære relationer. Når du kan det, vil du opleve, at du langsomt men sikkert begynder at hvile mere i dig selv og være mere tolerant og kærlig over for dig selv.

Jeg er mand, kan jeg være med?

Nej, desværre. Dette forløb er kun henvendt til kvinder. Til gengæld er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om et personligt 1:1 forløb eller et af de andre gruppeforløb, der henvender sig til både kvinder og mænd.

Kræver det særlig forudsætning at deltage?

Nej, på ingen måde. Det eneste der er vigtigt er, at du møder op med et åbent sind og er klar til at arbejde med dig selv.

Jeg er genert, kan jeg være med?

Hvis du synes, det er svært at åbne op over for mennesker, du ikke kender, er du ikke alene. Det er vigtigt at huske, at I alle er i samme båd under forløbet, og det er min erfaring, at genertheden hurtigt afløses af nysgerrighed og åbenhed pga. de trygge rammer og særdeles positive stemning, der er i gruppen. Derfor: Hvis du synes, det virker grænseoverskridende, er der alt mulig god grund til at deltage – jeg er sikker på, at du bliver meget positivt overrasket – både over dig selv og de andre på holdet. Når det er sagt, skal du selvfølgelig tage tingene i dit helt eget tempo. Du bliver ikke presset til at dele noget, du ikke har lyst til.

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret?

Når du tilmelder dig, binder du dig til de 8 gange. Det betyder, at du skal betale for alle gangene – også selvom du melder afbud. Den eneste undtagelse for at stoppe forløbet/melde afbud til en af sessionerne er, hvis du kan fremvise en gyldig lægeerklæring.

Invester i dit mentale helbred

Kontakt mig i dag.