Gruppeterapi

Gruppe-forløb i Nordsjælland og København.

Kom og oplev et transformerende gruppe-forløb skræddersyet til unge kvinder i alderen 16-26 år! Vores 2 1/2 timers sessioner vil tage dig med på en indre rejse, der kombinerer meditationer, lydhealing, dufte og dyb følelsesmæssig deling.

Hvis du nogensinde har oplevet tvivl om dig selv, kæmpet med dårligt selvværd eller står over for udfordringer i dine relationer – om det så er med dine forældre, venner eller kæreste – er dette forløb skabt til dig.

Vores møder finder sted i smukke omgivelser enten i Nordsjælland ( spørg for mere præcis adresse) eller København, hvor vi skaber et trygt rum, hvor du kan åbne op og dele dine følelser og tanker frit. Gennem dyb meditation og lydhealing vil vi guide dig til at forbinde med din indre styrke og skabe balance i dit liv.

Anne Karina er dedikeret til at støtte dig i din personlige vækst og hjælpe dig med at genopdage din selvtillid/selvværd. Sammen med en gruppe af ligesindede kvinder vil du føle dig inspireret, forstået og støttet på din rejse mod større trivsel og harmoni.

Tøv ikke med at tilmelde dig dette berigende gruppe-forløb, hvor du kan finde indre styrke, skabe meningsfulde forbindelser og træde ind i en lysere fremtid. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Forløb

Opdag din indre kraft

I min spirituelle udviklingsgruppe for unge kvinder får du en unik mulighed for at opleve dyb forvandling og vækst. 

Gennem meditationer, lydhealing og Aura Soma sjælsterapi bliver du guidet til at udforske og forbinde dig med din inderste kerne. Jeg skaber et særligt rum, hvor der er plads til hele dig, uanset hvordan du har det, og hvad du tænker på. Det er et trygt og støttende miljø, hvor du kan åbne op og dele alt uden at blive vurderet og bedømt.

Vores gruppe er et sted, hvor du kan lære at rumme hele dig selv – med alt hvad du er. Du vil blive mødt med en kærlig og hjerteåben atmosfære, der støtter din indre vækst og selvaccept. 

Tag imod denne unikke mulighed for at dykke ned i din egen indre rejse, læn dig tilbage og opnå dybtgående transformation. 

FAQs

Hvordan foregår det?

På forløbet lærer du at rumme dig selv, som du er. Du lærer at lytte til dig selv, tage ansvar for dine følelser og at sætte dig selv i centrum på en måde, der styrker dine nære relationer. Når du kan det, vil du opleve, at du langsomt men sikkert begynder at hvile mere i dig selv og være mere tolerant og kærlig over for dig selv.

Jeg er mand, kan jeg være med?

Nej, desværre. Dette forløb er kun henvendt til kvinder. Til gengæld er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om et personligt 1:1 forløb eller et af de andre gruppeforløb, der henvender sig til både kvinder og mænd.

Kræver det særlig forudsætning at deltage?

Nej, på ingen måde. Det eneste der er vigtigt er, at du møder op med et åbent sind og er klar til at arbejde med dig selv.

Jeg er genert, kan jeg være med?

Hvis du synes, det er svært at åbne op over for mennesker, du ikke kender, er du ikke alene. Det er vigtigt at huske, at I alle er i samme båd under forløbet, og det er min erfaring, at genertheden hurtigt afløses af nysgerrighed og åbenhed pga. de trygge rammer og særdeles positive stemning, der er i gruppen. Derfor: Hvis du synes, det virker grænseoverskridende, er der alt mulig god grund til at deltage – jeg er sikker på, at du bliver meget positivt overrasket – både over dig selv og de andre på holdet. Når det er sagt, skal du selvfølgelig tage tingene i dit helt eget tempo. Du bliver ikke presset til at dele noget, du ikke har lyst til.

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret?

Når du tilmelder dig, binder du dig til de 8 gange. Det betyder, at du skal betale for alle gangene – også selvom du melder afbud. Den eneste undtagelse for at stoppe forløbet/melde afbud til en af sessionerne er, hvis du kan fremvise en gyldig lægeerklæring.

Bliv mere selvkærlig med mere nærvær i nuet og med færre tanker

Kontakt mig i dag.

8 + 9 =