Parterapi

Hvorfor vælge parterapi?

Måske er den første forelskelse falmet og hverdagen er blevet et mere praktisk fællesskab. Måske skændes I for meget og intimiteten er også dalet. I har måske et tillidsbrud, der skal arbejdes med. Måske er der også bare gået for meget hverdag ”i den”.

Jeg har efterhånden haft rigtig mange par i parterapi, hvor det desværre var en ualmindelig stor opgave for både parret og mig at få vendt skuden. Hvis du i flere år har været utilfreds i dit parforhold og ikke får gjort noget ved det, sker der ofte det, at du lukker mere og mere af for følelserne. Og har du først lukket helt af for følelserne, kræver det en ualmindelig stor indsats, at åbne for følelserne igen.

Og det er meget svært at arbejde med jeres relation, hvis du har lukket af. Så jeg kan kun opfordre dig til at gøre noget ved din utilfredshed, når du mærker den. Og det kan du faktisk gøre uafhængigt af din partner. Du kan nå meget langt med dig selv og din relation i individuel terapi.

FAQs

Hvordan foregår det?

I er velkomne til at bestille en introdukton – 1 time til 850,-kr i tidsrummet 11.30-14.30. Kan I ikke i det tidsrum aftaler vi bare en alm session. Første gang vi mødes, skriver jeg lidt praktisk om jer, spørger jer, hvad I længes efter og hvorfor I hver især er kommet i parterapi. Det er godt, hvis I har gjort jer nogle seriøse overvejelser om det.

Til sidst taler vi om, hvad der kunne være et godt forløb for jer.

Hvor mange sessioner skal der til?

Nogle par kommer med nogle konkrete praktiske udfordringer, der efter få sessioner kan løses. Andre par har nogle mere seriøse udfordringer, som kræver et stort arbejde af jer begge og jo længere tid problemerne har varet, jo længere tid kan det tage at aflære mønstrene og skifte dem ud med nogle bedre og mere hensigtsmæssige adfærdsmønstre.

Nogle gange er det også hensigtsmæssigt at den ene af jer eller I begge går i individuelt terapi sideløbende.

Kan jeg få rabat?

Jeg giver 15% rabat til studerende, folke-pensionister eller arbejdsløse. Og ellers kan du opnå rabat ved at købe nogle flere sessioner ad gangen – klippekort. Hvis du ønsker rabat, skal du kunne komme ml 11.30 – 14.30.

Til dig/jer, der køber et klippekort. Du/I skal være opmærksomme på, at klippekortet skal være brugt indenfor 12 måneder fra købsdatoen.

Hvad hvis jeg bliver syg eller forhindret?

Da jeg er en lille selvstændig virksomhed og skal have økonomien til at løbe rundt, har jeg opstillet nogle betingelser, som du selvfølgelig skal kende til inden, du bestiller en tid. Melder du afbud senere end 24 timer før, skal du betale fuld pris. Pengene bedes du overføre lige efter afbuddet.

Min normale åbningstid er mellem 10.00-18.00. Ønsker du en tid senere end 18.00 bliver der lagt 200,-kr. på prisen.

Hvordan betaler jeg?

Du kan enten betale kontant eller med Mobilepay til: 62007 umiddelbart efter sessionen. Du kan også betale via netbank: Sydbank 8075-1244478. Så bedes du medbringe en kopi af overførslen på dagen.

Invester i dit mentale helbred

Kontakt mig i dag.