“Sjælens lys” et 1-1 spirituelt onlineforløb

Fra nedbrydende tankemylder til opbyggende egenomsorg

Et 3 måneders spirituelt transformations- og selvudviklingsforløb for kvinder

Sjælens Lys er for dig som trods 1000 timers terapi – eller cirka der omkring 😉 – stadig er benhård ved dig selv:

 • Du lider af tankemylder, der stjæler alt lige fra din sindsro til din nattesøvn
 • Du bebrejder dig selv for alverdens fejl – også andres
 • Du kritiserer dig selv for stadig ikke at være blevet bedre til at passe på dig selv 
 • Du ved, at du har mange kritiske tanker, men har svært ved at stoppe dem
 • Du længes efter mere mildhed, glæde og lethed i dit liv

Forløbet varer 3 måneder, hvor du bliver maksimalt støttet i:

 • hjerteåbnende egenomsorg 
 • supergode daglige vaner
 • mere hjertebevidsthed i hverdagen  

Du får mulighed for endnu mere fordybelse ind i dig – kun for at styrke kontakten til din sjæl – der altid er kærlig, mild, åben og medfølende med HELE DIG.

Forløbet er en blanding af online sessioner, meditationer, aura-soma (sjælsterapi) lydhealing og ugentlige forslag og tilbud om fordybelse og selvforkælelse, så du kan blive endnu bedre til at tage dig kærligt af dig selv – uden evigt tankemylder og selvbebrejdelser.

Som jeg ser verden, er vi delt op i tre:

SJÆL – SIND – KROP

I kroppen har vi sanser og følelser. I vores hoved sidder sindet, som gerne vil styre kroppen.

Vi har faktisk meget at takke sindet for. Det blev dannet i barndommen, da vi havde brug for mere støtte end vores forældre kunne give os.

Sindet fik os til at overleve med fornuften i behold, fordi sindet vidste, at vi ikke kunne rumme følelserne, og vi fik støtte til at komme væk fra de svære følelser.

Sindet tror stadig vi er det lille barn, der ikke kan rumme følelserne og som ikke kan klare sig i verden uden en voksen, partner, ven, arbejdspladsen mv.

Og så har vi ikke mindst sjælen. Den del af dig, der allerede ved alt, hvad du har brug for.

Den del af dig, der aldrig tvivler. Vi har bare taget afstand til den del af os, fordi vi skulle indordne os vores omsorgspersoner, den gang vi ikke kunne tage os af os selv.

Onlineforløbet SJÆLENS LYS vil støtte dig i

OPDAGE SINDETS MANIPULATIONER, så du kan kigge på det med et kærligt blik, og fortælle sindet, at du faktisk ikke har brug for støtten mere. På onlinesessionerne, vil vi se på dine begrænsende mønstre og vaner. Vi vil dykke ned i dig og de steder, hvor du kommer til at spænde ben for dig selv. Vi vil undersøge, hvad du kan gøre i stedet og finde metoder, der støtter dig i at ændre kurs.

SKABE EN DAGLIG PRAKSIS, der støtter din egenomsorg. Vi vil sammen finde ud af præcis, hvilke praksisser, der vil støtte dig og være nemme for dig at implementere. Nogle gange er der en diskrepans. Nogle gange ikke. Vi vil sammen finde ud af, hvordan du nemmest og bedst får taget dig kærligst muligt af dig selv, så din sjæl danser <3

FÅ HEALET DIT INDRE BARN. Vi vil se på præcis, hvad dine mønstre er i forhold til at afvise dit indre barn. Hvad er det, der forhindrer dig i at tage dig kærligt af dit indre barn? Og hvad kan du gøre anderledes.

FÅ MEGET STØRRE KONTAKT MED DIN SJÆL. Du vil få meditationer og fif til, hvad du kan gøre i dagligdagen for at støtte kontakten med din sjæl. Hvad lige præcis du kan gøre for at løsrive dig fra sindets kritiske tanker.

MERE EGENOMSORG. Hvad er det, du ikke får gjort i dagligdagen og hvorfor? Får du ikke sagt nok ja til dig selv? Får du ikke prioriteret dine egne behov, men er mere optaget af, hvad dine nærmeste relationer har behov for? Får du nok søvn? Spekulerer du for meget? Er du for selvkritisk. Vi kigger for alvor ned i dine mønstre og finder sammen ud af, hvordan du kan vende ”skuden”. Er der et bestemt sted, der er godt at starte? Og hvilken støtte har du brug for undervejs?

Hver eneste gang vi bliver taget af en følelse, er det vores indre barn, der er blevet ramt.

Og er vi ikke opmærksomme, føles det som om, det er hele os, der er ramt. DET ER DET IKKE! Vores indre voksne kvinde bliver faktisk kun ramt, når der er reel fare på færde – og det er der meget sjældent.

Jeg hedder Anne Karina

Jeg har selv været på denne rejse. De sidste 30 år har jeg gået i terapi. Og når jeg går i terapi, er det fordi, jeg er blevet taget af nogle følelser. Jeg lider. Har tankemylder. Lider mere. Håber så på, at min terapeut kan tage lidelsen fra mig. Det kan hun som regel. Men det er udelukkende, fordi hun støtter mig i at opdage, at den historie, jeg har bygget op, ikke er virkelig,

At der inde i mig blot er en lille pige, som er bange for at blive forladt, udstødt eller dø. Når jeg får støtten til at holde mig selv og mit indre barn, opløses lidelsen, og jeg kommer i kontakt med min lille pige indeni og kan se på hende med mildhed og medfølelse. 

DEN ENESTE MIT INDRE BARN HAR BRUG FOR, NÅR JEG LIDER ER MIG. MIN VOKSNE KVINDE. MIN SJÆL.

Jeg har igennem årene fundet ud af, at jo mere i balance jeg er, jo mindre bliver jeg taget af følelserne – og jo færre kritiske tanker har jeg. Jeg har selv haft virkelig svært ved at få støtten integreret i dagligdagen – altså den selvstøtte, der er så vigtig i denne proces.

Derfor er jeg i dag optaget af at støtte andre kvinder, der som jeg, ikke har fået:

 • optimal støtte i barndommen
 • har svært ved at fastholde de gode vaner, du ved, du har brug for
 • føler dig skamfuld over det
 • går og gemmer dig bag en facade af overskud
 • lider indeni

Efter tre måneder med Sjælens Lys garanterer jeg, at du vil:

 • være bedre til at tage dig af dit indre barn
 • være bedre til at opdage de kritiske tanker
 • have redskaber til at lukke af for dit tankemylder
 • være meget mere mild, medfølende og ubetinget kærlig over for dig selv

Jeg kan selvfølgelig kun garantere ovenstående, hvis du er en mønsterelev 😉 Og hvad vil det så sige? Det betyder, at du laver alle opgave-forslag løbende, at du tager imod alle mine invitationer til små eller store ændringer i hverdagen, at du mediterer dagligt, påfører dig Aura Soma 3 gange dagligt m.v.

Jeg garanterer også, at du vil mærke en forandring – uanset hvordan du tilgår forløbet. For det er nærmest umuligt, at din sjæl ikke vil opfange dit ønske og få dig til at gå i proces. Ofte er det bittesmå ændringer, der skaber de største forandringer.

Sådan foregår det

Praktiske oplysninger

Inden forløbet

 • Inden forløbet får du tilsendt en Pomander fra Aura Soma: Pink Pomander, der står for ubetinget kærlighed. Den vil jeg opfordre dig til at påføre dig 3 gange dagligt i hele forløbet. Aura Soma er en sjælsterapi, der støtter inde bag ordene og tankerne.
 • Du får også tilsendt en meditation, som jeg vil invitere dig til at lytte til dagligt under hele forløbet. Har du allerede en meditation, du elsker at lytte til, så bruger du jo bare den. 
 • Du får tilsendt en dagbog, så du dagligt kan skrive det ned, du opdager i processen og som vi kan bruge i vores online-sessions.

Under forløbet

 • Du får 6 online-sessions med mig af 1 ½ times varighed.
 • Du får materiale, der vil understøtte vores samtaler, så du imellem onlinesessionerne, virkelig får støtte til at arbejde i dybden med det, der lige præcis spænder ben for dig.
 • Du kan skrive ubegrænset til mig, og jeg vil altid svare dig indenfor 24 timer under forløbet.

 

Alle vores sessioner starter med, at jeg guider en meditation.

Du påfører dig Pink Pomander, læner dig tilbage og tager imod støtten fra Pomanderen og min guiding. 

Jeg har også nogle forskellige instrumenter, jeg vil spille på, hvis du mærker, at det støtter dig til at blive mere rolig og nærværende. Det finder vi ud af sammen. 

Pris

Pris for forløbet er 15.000 kr. 

Prisen inkluderer: 

 • 6 x 90 minutters 1:1 sessioner 
 • Pomander
 • 6 fordybende og støttende arbejdsopgaver hver anden uge – til evigt eje
 • En smuk dagbog
 • 7 Meditationer
 • Ubegrænset sparring med mig via mail under hele forløbet

Vi tager selvfølgelig en snak inden du tilmelder dig, så vi sammen kan mærke ind og sikre, at forløbet er det rigtige for dig.

Jeg vil elske at tale med dig, hvis du mærker et ja.