Fra afstand og irritation til kærlighed og kildevand

Gør jeres kærlighed stærkere

Et transformationsforløb over 4-5 måneder. Tag din partner i hånden og gør noget godt for jer og jeres parforhold

Velkommen til vores par-terapisessioner, hvor vi sammen arbejder på at styrke og berige jeres forhold. Som spirituel psykoterapeut MPF fokuserer jeg på at hjælpe par med at opbygge en dyb og nærende forbindelse, hvor I kan vokse og udvikle jer sammen.

Pakken består af 10 sessioner a 90 minutter. Første gang er live. De resterende sessioner er online.

Pakken koster 14.000,-kr. I kan vælge at betale 1500,-kr. pr session og den sidste gang betaler I så kun 500,-kr. Eller betale hele beløbet inden start.

Forløbet

Så skruer vi op for drømmene

Hvordan skal dit liv se ud, hvis du kunne ønske stjernerne ned fra himlen? Afklaring, plan og start på dit parforholdslivs rejse.

Individuel session med den ene af jer

Vi får set på dig i denne session. Hvad har du brug for at lære i dit parforhold og hvor vil det give mening at du ændrer nogle mønstre i din relation til din partner.

Dagbog, hvad snakker hun om

I skal i gang med at skrive dagbog. Hver dag skal du notere ned, hvad du er lykkes med i forhold til de indgåede individuelle aftaler, vi indgik i de individuelle sessioner. Hvorfor lykkedes du og hvorfor lykkedes du ikke?

Hvad spænder ben for jer?

Vi ser grundigt på jeres mønstre. Hvordan kommunikerer I? Hvor meget tid bruger I sammen og på hvad? Hvor tit anerkender du din partner? 

Kort sagt, så ser vi meget grundigt på jeres mønstre og får startet stille og roligt op på at ændre, de forhold i jeres relation, der forhindrer jer i at nå stjernerne.

Fra skænderier til kærlige kys

Vi kigger grundigt på jeres måde at kommunikere på og I skal øve det i denne session. Til næste gang skal I kommunikere på denne måde 2-3 gange og derefter skrive ned i jeres dagbog, hvordan det var for dig.

Tæl til 10 (eller 100)

Når du enten skælder ud eller trækker dig fra kontakten, er du blevet ramt af en gammel følelse. Det er sindssygt vigtigt at du lærer at rumme dig selv og dine følelser inden, du taler med din partner om problemet. Hvis du er fyldt op af følelsen, kan du ikke tale fra et modent sted. Hvilket betyder, at du ikke kan få en moden samtale, hvor I kan få talt ud/ få lyttet til hinanden.

Målet er 2 vindere – HVER gang

Ofte når vi skændes handler det om at vinde skænderiet. Og det er bare IKKE hensigtsmæssigt. Hvem f……. Har lyst til at tabe, så det bliver nærmest en kamp om liv eller død og det er det ikke!! I er bare ikke enige og det skal I lære at tackle på en måde, så I kan gå ud af skænderiet som vindere – begge to!

What to do from now on?

I dag skal vi se tilbage på de emner, I har været igennem. Hvor har du/I brug for at træne noget mere og hvor er det sværest at ændre adfærd?

Parforholdet er som en have. Den skal vandes og have gødning”.Opfølgning efter 4-6 uger

Vi gennemgår forløbet og ser på jeres nye mønstre. Hvordan kommer I videre herfra egne ben? Får I øvet jer på de nye måder at kommunikere på og husker I at pleje jeres parforhold.