Om mig

Anne Karina

Busch

Mit navn er Anne Karina Busch og jeg er psykoterapeut. I mere end 17 år har jeg hjulpet kvinder, mænd og unge mennesker med at kommunikere bedre, øge selvværdet og vinke farvel til perfektionismen. Det har jeg både gjort online og fra min hyggelige klinik på Vesterbro i København, hvor jeg både tilbyder individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Du er i centrum

Jeg har i mange år arbejdet oplevelses- og relationsorienteret. Det gav rigtig god mening i mange år og det er mit professionelle udgangspunkt, når vi mødes. Det mærker du bl.a. ved, at jeg er meget opmærksom, når jeg lytter. Jeg hører både dine ord og lægger mærke til den indirekte respons, som kan være et blink med øjnene, en stramning i kæben eller ændringer i din vejrtrækning. Det samlede billede hjælper mig til at forstå, hvad der er på spil, så vi sammen kan afdække dine ubevidste sider og arbejde med dem.

Arbejdet som psykoterapeut giver så meget mening for mig, fordi det foregår i et intenst nærvær med andre mennesker. Det giver mig en stor glæde, når jeg hjælper nogen fra håbløshed til håb, fra overvældelse til smil og fra overlevelse til rent faktisk at leve livet – og nyde det. Jeg kan ikke komme i tanke om meget andet, der gør mig lige så stolt, som når en person går ud af min dør og fortæller mig om lettelsen, glæden ved de gode værktøjer og troen på fremtiden.

Du skal ikke fikses

Det er noget af det første, jeg vil sige til dig, når vi møder hinanden. Du er heller ikke forkert på nogen måder, og du er ikke gået i stykker. Det betyder, at du kan skrue helt ned for den indre, kritiske stemme, der somme tider fortæller dig, at du ikke er god nok. Du kan også lære at acceptere dig selv for den, du er – og det er præcis det, jeg hjælper mine klienter med hver eneste dag.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle hjælpe andre

Oprindeligt er jeg uddannet skolelærer. Hen ad vejen stod det dog klart, at jeg var mere interesseret i børnenes trivsel end i at undervise dem. Det kom bl.a. til udtryk i de samtaler jeg havde med forældre til børn, der havde udfordringer i hverdagen – og det var midt i en af de samtaler, at det gik op for mig, at jeg skulle noget andet. Jeg skulle hjælpe endnu flere med at få det bedre. Så det gør jeg nu – ofte fra min klinik på Vesterbro i selskab med mine to små bomuldshunde,Charlie og Frida.

Jeg elsker mit arbejde og bruger meget tid på at dygtiggøre mig ved hjælp af videreuddannelse, supervision og retreats i udlandet. Derudover elsker jeg at finde på nye, spændende retter i køkkenet og lave mad til familie og venner, at finde strikkepindene frem mens jeg lytter til en god lydbog og at gå lange ture med mine hunde i Gilleleje, hvor jeg har sommerhus. Jeg er født i 1960 i København, jeg har to børn og er gift med Henrik, der også har to børn.

Bedre kommunikation

Mit navn er Anne Karina Busch og jeg er psykoterapeut. I mere end 17 år har jeg hjulpet kvinder, mænd og unge mennesker med at kommunikere bedre, øge selvværdet og vinke farvel til perfektionismen. Det har jeg både gjort online og fra min hyggelige klinik på Vesterbro i København, hvor jeg både tilbyder individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Den vigtigste relation er med dig selv

Mit navn er Anne Karina Busch og jeg er psykoterapeut. I mere end 17 år har jeg støttet  mennesker til at trives bedre både med sig selv og deres relationer. Vi kan ikke have det bedre med andre end vi har det med os selv, så når du kommer hos mig og du ønsker at arbejde med dine relationer, så arbejder vi sideløbende med relationen til dig selv. 

Det gør jeg både online og fra min hyggelige klinik på Vesterbro i København og i Gilleleje, hvor jeg både tilbyder individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Du er præcis som du skal være

Det er altid mit udgangspunkt- Du er præcis som du skal være. Måske har du en masse tanker om, at du burde være anderledes. Så er det tankerne, der er noget galt med – ikke dig!

I mit arbejde som psykoterapeut, er det mit udgangspunkt for alt mit arbejde. Som menneske i dette samfund, kan vi have brug for støtte til at finde ind til os selv. Finde ind til det sted indeni, der ved, at vi er som vi skal være. Det er omstændighederne – både i barndommen og i livet i dag, der har fået os væk fra os selv og vores iboende viden om, hvem vi er og hvad vi præcis har brug for, for at trives, føle fred, være tydelige og egenomsorgsfulde. 

Hjælp til selvhjælp

Hvis du lige nu sidder og føler dig ked af det, umotiveret og synes, at du har svært ved at leve op til dine egne forventninger, er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kan du få hjælp til at bryde dine ukonstruktive mønstre og til at lytte indad. Du får bl.a. min viden i blogindlæg og du er meget velkommen i min facebookgruppe  ”Bag ord og tanker ”. I gruppen vil jeg gå live ugentligt, øse ud af min viden og erfaring indenfor selvudvikling og jeg vil guide meditationer, der støtter kontakten til dig selv og din iboende indre visdom. 

Du er god nok – præcis som du er

Mange tror fejlagtigt, at de skal være på en bestemt måde for at få kærlighed. Det kunne dog ikke være længere fra sandheden, for, som voksne, er det allervigtigste den kærlighed, vi har til os selv.

Vil du have mere af den? Ja, så kan du bestille en ganske uforpligtende 1:1 session med mig over telefonen. I 30 minutter taler vi om dig og dine udfordringer og jeg giver dig et bud på, hvordan jeg, eller en anden, kan hjælpe dig videre. Du får også en øvelse eller to, som du kan arbejde videre med selv.

I et forløb arbejder vi med at skabe ro, balance og overskud, og det bedste af det hele er, at du kommer til at acceptere dig selv for den, du er.

Ro og balance

Jeg har hjulpet mange hundrede til at få det meget bedre. Hos mig får du ikke kun en oplevelse af ro og balance, når vi taler sammen. Du får også en dyb forståelse for dig selv og dine mønstre samt redskaber til at takle lignende udfordringer i fremtiden. Du lærer hvordan du bliver bevidst om dine tankemønstre og hvad du kan gøre ved dem, så du kan tage dig kærligt og medfølende af dig selv, når du lider. Mange af os har overlevelsesstrategier, der tager over, når vi lider, da vi ikke har lært hvad vi ellers skal gøre. 

Invester i dit mentale helbred

Kontakt mig i dag.