Jeg har lidt af angst i mange år. Startede da jeg ventede min søn – for 36 år siden. Pludselig fandt jeg symptomer alle steder på kroppen fredag aftener når alt var lukket led jeg. Var sindssygt bange. Var fraværende. Følte jeg opholdt mig i en glasklokke. Lod som om jeg var nærværende. Var alt andet. Jeg var inde i symptomet

Var sikker på, at jeg ville dø af kræft lige om lidt. Det eneste der hjalp var søvnen. I mange år fortalte jeg ingen om det skammede mig. Syntes det var pinligt. Min datter skubbede mange gange til mig

“Kæft hvor er du irriterende mor”

“Du er ikke nærværende”

“Du er selvoptaget”

Hun vidste ikke, jeg led af angst. Gik selvfølgelig flere år i terapi. Alle mulige terapiformer. Ja og så havde jeg klippekort til lægen. Kom jævnligt forbi med symptomer. Lægen kunne berolige en time eller to måske nogle dage…. Så kom angsten igen. Sådan er det heldigvis ikke mere

For i dag har jeg nøglen til at stilne mit sind gg dermed også min angst, som jeg vil elske at give videre til dig, som også kender til angst, stress, tankemylder og perfektionisme.

Ofte udspringer ovenstående symptomer af dine tanker, som bygger på din fortid, din historie, din barndom. En barndom hvor du ikke altid fik det, du havde brug for når du havde brug for det. En barndom hvor du lærte at overleve smerten ved at regne ”den” ud så du kunne få noget af den opmærksomhed og anerkendelse, du længtes efter. Enten fik du for lidt eller også fik du for meget. Ingen af delene var til din fordel.