Hvis du ikke er til selvudvikling, hvis du ikke er nysgerrig på dine egne mønstre og hvis ikke du kunne tænke dig, at der var ting der gik nemmere i dine relationer og i det hele taget, ja, så er der ingen grund til at du læser videre.

Er du til selvudvikling? Savner du, at kunne være dig selv – sådan helt, også i selskab med andre. Længes du efter at mærke, at du er fuldstændig, som du skal være? Eller har du slet ikke tænkt, at du kan få det sådan?

Så vil jeg opfordre dig til at læse videre….

Gruppeterapi lyder måske tungt eller alvorligt… Måske lyder det som om du skal have STORE problemer, men faktisk kan du få stort udbytte af det, selvom du ”bare” er en helt almindelig mand/kvinde på godt og ondt.

Jeg har mange års erfaring med gruppeledelse som psykoterapeut. Og vi kommer vidt omkring, men jeg kan da nævne nogle af de områder, vi ofte har være omkring i de forskellige grupper.

Manglende selvværd som kan vise sig på mange måder: ikke at føle dig pæn nok, ikke føle dig dygtig nok, har din opmærksomhed på hvad andre tænker om dig, sammenligner dig ofte med andre, føler dig mindre værd end andre……ja, jeg kan fortsætte i det uendelige….

Grænser, er også noget, der ofte har været på tapetet. Får du sagt ja til for meget, får du sagt nej til for meget, får du sagt ja til det forkerte? Lader du andre overskride dine usynlige grænser?

Lader du dit temperament gå ud over andre? Synes du, at de andre skal opføre sig ordentligt? Hvis bare de opfører sig ordentligt, så behøver du ikke blive vred?
Lader du andre overfuse dig og først bagefter kan du mærke, at det ikke var i orden og så bliver du vred – på dig selv?

Gruppeterapi kan anbefales, hvis dit behov for at få bearbejdet nogle ting, er tilstede og din økonomi måske ikke helt er til egenterapi. Måske længes du også bare efter at have nogle at tale med om det, der virkelig går dig på.

Det vigtige i gruppeterapi er, at du har mulighed for at dele alle dine tanker og følelser med andre, som kan genkende sig selv i det, du fortæller og ofte, kan du få sparring af de andre. Du vil opdage, hvor meget af det du slås med, også er noget andre slås med. Du vil også opdage, hvor du er forskellig fra andre, uden at det er forkert, da der er plads til alle i sådan en udviklingsgruppe.

I individuel terapi har du ingen ligestillede at spejle dig i. Du har mig som terapeut, som selvfølgelig kan være meget værdifuldt, hvis du normalt ikke taler med andre om dine problemer. Det er kun dig, det handler om og du skal ikke forholde dig til andre end dig selv.

Er du blevet nysgerrig eller ligefrem interesseret, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig på mail@terapifordig.dk eller 51515511 og høre/aftale nærmere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.