Jeg er uddannet facilitator i systemisk – og familieopstilling fra ISFO.

Den overordnede tanke med metoden er, at vi i høj grad er et produkt af vores familie. De normer og regler som hersker, de uforløste traumer og fortrængninger, som er sket, måske flere generationer tilbage, genudspiller sig selv igen og igen i forsøg på healing og forløsning. Desværre er mange af disse dynamikker ubevidste, da vi er født ind i det og lavet af det selv samme stof. Disse ubevidste dynamikker kan på godt og ondt styre vores kærlighedsforhold, relationer til forældre, børn og kolleger og i værste fald vores sygdomshistorie og andre ubalancer i livet.

Men dette redskab er ikke kun brugbart i forhold til relationelle udfordringer. Det er også en brugbar metode til mange individuelle temaer som dårligt selvværd, vrede, tomhed, uligevægt, smerter m.m.

Det er både muligt at arbejde med metoden på individuel basis, hvor du bestiller en tid hos mig, som hvis du ville hav en alm. individuel session terapi. Og i stedet for samtaleterapi, arbejder vi med opstillingsmetoden med eksempelvis figurer eller filt, som er repræsentanter for de relationer, du vil blive klogere på eller de udfordringer du i øvrigt måtte have.

I en gruppe, vil det være levende repræsentanter, som repræsenterer de relationer eller de udfordringer, du vil arbejde med. Og man kan sagtens arbejde med sine familierelationer, uden at de er fysisk tilstede i rummet.

I princippet kan man stille alt op og metoden bruges mere og mere-også indenfor organisationer og mange ledere og virksomheder med fingeren på pulsen har også fået øje på dette unikke værktøj. For det virker.

Nogle gange er en enkelt opstilling nok til at komme derhen i dig, hvor du føler mere balance. Andre gange skal der flere opstillinger til, hvis det stikker dybere.

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du selv er i gang med uddannelsen og skal have nogle timer hos en uddannet opstiller. Jeg er i gang med at blive certificeret, så jeg står på ISFO`s liste over uddannede opstillere, de anbefaler.

Er du interesseret i at deltage i gruppe-opstilling, har min kollega Lene Bak og jeg følgende aftener, hvor vi tilbyder gruppeopstilling på isfo.dk Thorvaldsensvej 3, baghuset 1. Sal på Frederiksberg til 100,-kr for 4 timer.

Mandag d. 23. januar
Tirsdag d. 7. februar
Torsdag d 9. marts
Torsdag d. 23. marts
Tirsdag d. 4. april
Onsdag d. 19. april
Onsdag d 3. maj
Onsdag d. 10. maj

Alle tiderne er kl. 17.30-21-30 og koster som ovenfor nævnt 100,-kr for alle 4 timer. Og du binder dig til betaling ved tilmelding. Du kan tilmelde dig til en enkelt eller flere workshops.

Du bliver budt på kaffe/te og vand, og du er velkommen til at tage mad med, som du kan spise inden vi starter eller i en pause.

Tilmeld dig gerne via sms på 51515511.