En anden måde at arbejde med din angst, stress, tankemylder eller daglige rastløshed.

Jeg er netop færdiguddannet spirituel healer. Grunden til at jeg valgte denne uddannelse, som for mig virkede en smule ”mystisk” var, at min egen terapeut egen terapi og supervision.

Det bare at ligge på en dejlig briks med tæppe på og modtage – ligge fuldstændig passiv i en rolig atmosfære og bare ikke skulle gøre noget, var fantastisk beroligende og afslappende.

I starten troede jeg ikke ”på det”. Synes det var lige svævende nok, men jeg må bare konstatere, at det virker. Virker på den måde, at jeg er meget mere afslappet, rolig og tankemylderet og bekymringerne er lagt på hylden – i det mindste for en periode. Og de bliver mere og mere på afstand.

Så vil du prøve noget andet end almindelig terapi, eller vil du prøve en kombination, som jeg selv holder meget af, så skriv eller ring til mig og lad os finde en tid til dig.

Du kan prøve 1 x, 3 x eller 7 behandlinger. Der er forskellige behandlinger afhængigt af, hvad dine behov, udfordringer er.
1 behandling er ”bare” en rigtig afslappende og rar oplevelse. Svarer til at gå i spa eller få en omgang massage. Med 3 behandlinger kommer du lidt dybere ned i de sjælelige lag. Med 7 behandlinger kan der ske transformationer og du vil virkelig mærke en forskel fra før.

Der er mange forskellige behandlinger at vælge i mellem afhængigt af, hvad du gerne vil have ud af det, hvad du slås med eller har behov for. Det taler vi om.

Hvis du gerne vil læse mere om denne form for healing, kan du eventuelt læse mere på mit uddannelsesinstituts side: http://www.theosis.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=72:spiritual-healing-in-our-time&lang=en

Jeg glæder mig til at høre fra dig.