Det er jo ingen hemmelighed, at der er flere og flere kvinder OG mænd, der får foretaget diverse kosmetiske indgreb.

 

Det være sig fedtsugning, større bryster, mindre bryster, filler i læberne eller andre steder eller måske botox i nogle små muskler i ansigtet for at minimere rynkerne.

 

Og hvilken betydning har det for dig? Måske har du fået lavet en masse indgreb og er glad for dem og føler dig fri og smukkere – du behøver ikke at læse videre.

 

Men måske er du en af dem, der har fortrudt et indgreb, måske har du haft frygtelige bivirkninger/komplikationer og er grædefærdig eller også har du evige diskussioner med dig selv om, hvorvidt du nu skal gøre det eller ej?

 

Det kan også være, at du er en af dem, der føler dig presset til også at få stoppet den synlige alderproces. Når veninder/venner og kolleger får det gjort, kræver det en vis portion selvsikkerhed ikke også selv at få foretaget indgreb.

”Angsten for at du er den eneste, der kommer til at se gammel ud i omgangskredsen, er jo ikke særlig rar”.

 

Jeg har i mange år arbejdet i skønhedsbranchen på en plastikikirurgisk klinik, hvor jeg var ansvarlig for forsamtalerne – inden kunden skulle ind til i kirurgen og endeligt godkendes.

Så jeg har talt med hundredevis hvis ikke tusindvis af fortrinsvis kvinder, der kom, fordi de var utilfredse med deres udseende.

 

Fælles for alle var/er, at udseendet kommer til at fylde så meget i bevidstheden, at det stjæler pladsen for ro, væren, samvær og balance.

 

Hvis det første du tænker på om morgenen er, hvordan du ser ud og hvad du skal have på OG du har en dårlig dag, hvad udseendet angår kan det påvirke hele din dag. Kan håret ikke sidde, har du en bums på næsen, strammer bukserne lidt….. du kan selv fylde dit eksempel på.

 

Ud over at jeg talte med alle disse mulige kunder, så kunne jeg også selv mærke presset. Mange af mine kolleger fik lavet en del indgreb og det krævede nogle dybe vejrtrækninger, et andet fokus og noget terapi IKKE at give efter og få fedtsuget maven, fjernet overskydende hud på øjenlågene, løftet brysterne og få læber selv Linse Kessler ville blive misunderlig over.

 

Jeg må indrømme, at jeg ”faldt i” og prøvede både botox og filler. Og dette gav mig et kæmpe dilemma. Jeg har en datter, der gerne skal vokse op og synes hun er skøn, lige præcis som hun er, men hvordan kan hun det, hvis hendes mor/rollemodel, kommer hjem med ændret udseende…..?

 

Den første gang jeg fik lavet filler i læberne, bildte jeg hende ind, at jeg havde slået munden – hun kiggede MEGET skeptisk på mig og troede mig ikke over en dørtærskel.

Nå men jeg er kommet ud i den anden ende med et naturligt aldret ansigt og gråt hår, som jeg heller ikke vil have farvet MERE. Jeg insisterer på at stå ved at jeg nærmer mig de 60 med hvad dertil hører.

 

 

Kunne du også tænke dig:

 

  • At være en god rollemodel for dine børn?
  • At blive mere tilfreds med dit udseende?
  • At blive mindre kritisk overfor dig selv og andre?
  • At lære at elske vores forskellighed?
  • At elske dig selv noget mere?
  • At nøjes med indgreb til du faktisk er syg?
  • At bruge dine penge på indvortes forkælelse, der reelt kan være livsforlængende?
  • At kunne se dig selv i spejlet og kunne lide, det du ser?
  • At lære at elske dine mere uperfekte sider?
  • Og meget mere?

 

Har du fået mod på at høre mere om mig eller om, hvad jeg kan hjælpe dig med, er du velkommen til at ringe på 51515511 eller skrive til mig på mail@terapifordig.dk