TERAPI FOR DIG

ANNE KARINA BUSCH – PSYKOTERAPEUT MPF

ANBEFALINGER

“Jeg har lige været i et gruppeforløb hos Anne Karina. Og jeg fik en forståelse for ikke bare mine egne følelser, men også hvordan andre mennesker har det og at vi har mange fællestræk. Det var dejligt at opdage, at vi alle agerer og reagerer, fordi det oftest er vores indre barn, der er knyttet til de følelser vi viser.
I starten synes jeg, det var meget grænseoverskridende at tale om, hvordan jeg egentlig havde det – foran helt fremmede mennesker, men et par gange ind i forløbet var det meget mere naturligt. Helt klart et meget lærerigt forløb, som jeg klart kan anbefale til andre. Og jeg har allerede meldt mig til næste forløb”.

Kvinde midt 20èrne

“Susanne og jeg har det dejligt sammen. Det er bare så hyggeligt i familien, og hverdagen er afslappet og sjov. Tak søde Anne Karina, for at du skubbede os i den rigtige retning og for de værktøjer du gav os. Mit forhold til mine skønne 6 årige piger er blevet endnu mere skønt.

Hvor er jeg lykkelig for at vi fik din hjælp.

Jeg har skrevet en anbefaling af dig på trustpilot og jeg mener hvert et ord. Du er fantastisk”.

Par sidst i 30èrne

“Jeg har været i vildrede, kaos, ulykkelig og kunne ikke selv finde vejen frem. Jeg er blevet rigtig godt hjulpet af Anne Karina, hun kunne hurtigt optrevle mønstre hos mig, der gjorde mit liv mere besværligt end godt var. Gjort mig opmærksom på, hvad jeg indeholder og hvad der er givende for mig at fremelske. Erkende der er sider i mig, der ikke er hensigtsmæssige og de er også ok at have, de skal bare ikke få lov at fylde for meget. Jeg finder ofte vores snak frem i mit indre og det hjælper i mange sammenhænge, det er jeg meget taknemmelig for”.

Kvinde først i 50èrne

“Vi har fra dag 1 følt os trygge ved dig som terapeut og menneske. Vi har taget dine ideer og synspunkter til os, du fik os til at se vores problemer fra helt nye sider, og fik os til at forstå hinanden meget bedre. Uden terapi havde vores liv set helt anderledes ud end det gør idag”.

Yngre par

“Gennem terapi hos Anne Karina har vi lært at tale bedre sammen og forstå hinandens perspektiver. Hun har fået os til at indse at vi ikke får det som vi havde før, men derimod kan komme stærkere gennem krisen – sammen. Vi har følt os trygge og respekterede og har fået nye redskaber vi kan bruge i hverdagen”.

Par sidst i 30èrne

Hei Anne Karina,

“Jeg tenkte bare jeg ville fortelle deg at det har gått veldig bra med meg og min kæreste etter vi var hos deg. Vi snakket en del om det etterpå og synes det hele gav veldig god mening og vi har begge falt godt til ro med den forklaringen du gav. Kæresten min har reist til Australien nå, og det går fint å være fra hverandre, og han vender ikke tilbage til historien som plaget ham lengere, og hvis han tenker på det så vet han hvor det kommer fra og håndterer det selv.

Så vi er begge utrolig taknemmelige for den hjelpen vi fikk av deg”.

Par i start 30èrne

“Anne Karina er en fantastisk dygtig terapeut. Hun har hjulpet os med at redde vores parforhold, og lært at forstå hinandens perspektiver og bevæggrunde, når vi har været uenige. Anne Karina formår at tage fat om svære problemstillinger på en konstruktiv og professionel måde, og vi har arbejdet med nogle af alle de ting vi har haft med os i baggagen og som ikke altid skaber konstruktive måder at være sammen på. Hun er god til at lytte, er hjertevarm og får én til at føle sig tryg. Vi har fået nogle gode redskaber til at arbejde videre med i vores parforhold og kan kun anbefale alle par, at gå i terapi hos Anne Karina”.

Par sidst i 30èrne

“Jeg valgte Anne Karina udelukkende ud fra hendes hjemmeside, og det valg har jeg været meget glad for. Jeg har været hos hende både som par og bare mig selv, og i begge sammenhænge har jeg følt mig meget tryg og i kompetente hænder. Anne Karina har været supergod til at få det rigtige frem og har hjulpet mig meget i en svær proces”.

Mand sidst i 40èrne

“Jeg er meget glad for, at jeg valgte at gå i terapi hos Anne Karina. Allerede efter kort tid følte jeg mig tryg og i gode hænder. Anne Karina fik mig til at slappe af så jeg kunne udtrykke det der ellers er så svært at sige højt. Jeg lærte at lytte til mig selv og mærke efter. Jeg føler jeg gik derfra meget mere afklaret og med ny energi”.

Mand midt i 30èrne

“Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Anne Karina da jeg besluttede mig for at gå i terapi. Jeg føler mig i godt selskab til vores samtaler, og jeg føler jeg bliver mødt med forståelse og respekt. Der bliver altid lyttet til hvad jeg har på sinde og jeg går altid derfra med fornyet energi og en vished om, at jeg sagtens kan klare de udfordringer der ligger foran mig”.

Kvinde sidst i 30èrne

“Jeg har haft rigtig meget glæde af at gå i terapi hos dig:) Jeg har rykket mig en hel del og lært rigtig meget om mig selv. Du er en meget hjertevarm person og i dit selskab føler man sig tryg. Dermed lukker man op for sine inderste hemmeligheder”.

Yngre mand

“Jeg er virkelig glad for at jeg valgte Anne Karina som terapeut. Anne Karina er i stand til at skabe et rum, hvor der er plads til trygt at udtrykke hvad der er svært, hvad der er morsomt, og hvad der synes at være ubærligt og uden forandringsmuligheder. Anne Karina har hjulpet mig til at blive i stand til at forandre og til at se mit liv fra andre vinkler end jeg plejede. Det har hun gjort ved at lade mig reflektere, ved at stille hamrende gode spørgsmål, og ved at lade mig mærke hvad min krop har at sige. Jeg kan kun varmt anbefale andre at bruge det rum”!

Kvinde midt i 40èrne