Som psykoterapeut er jeg uddannet i at hjælpe mennesker igennem kriser og følelsesmæssige problemer, som de ikke selv har kompetencerne til at løse. Er du på udkig efter en behagelig psykoterapeut nær Frederiksberg, som kan tilbyde støtte og sparring i en svær tid, så er du kommet til det helt rette sted. Kontakt mig i dag på telefon 51 51 55 11 eller gennem kontaktformularen her på siden, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi hjælper dig videre.     

Hvorfor opsøger man en psykoterapeut?

Der er mange forskellige årsager til, at folk vælger at opsøge en psykoteraoeut, men nogle af de årsager jeg hører igen og igen i min klinik nær Frederiksberg er udfordringer i relationen til andre mennesker, fx ægtefæller, børn, venner eller kollegaer. I mit arbejde har jeg fokus på at afklare årsagen til disse problemer, så vi sammen kan finde frem til, hvordan vi kan ændre situationen. Jeg arbejder oplevelses- og relationsorienteret og tager i terapien udgangspunkt i dit liv her og nu.

Bredt udvalg af terapiformer

I mit virke som psykoterapeut tilbyder jeg flere forskellige former for terapi, bl.a. familieterapi, parterapi og skilsmisseterapi, ligesom jeg også afholder både gruppeterapi og kurser i selvudvikling. Lige meget hvilken terapiform der er tale om, har jeg altid fokus på at skabe behagelige og trygge rammer for dit besøg. Det er vigtigt for mig, at du føler dig både set, hørt og respekteret, når du deler dine tanker og følelser med mig. Kun på denne måde kan vi komme til bunds i de problemer, som du går og tumler med.   

De fleste oplever det som en stor lettelse at kunne tale med en udefrakommende, neutral person, og det er her at du kan bruge mig. Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt, og du kan derfor stole på, at det vi taler om bliver mellem os. Jeg kan være din sparringspartner i en svær tid, og hjælpe dig med at komme sikkert ud på den anden side.   

Kontakt

Er du på udkig efter en kompetent psykoterapeut nær Frederiksberg, tilbyder jeg gerne min hjælp. Jeg har adresse på Vesterbrogade 18, 4. th, 1620 København V, blot 10 minutters kørsel fra Frederiksberg.

Kommer du med offentlig transport, kan du bl.a. tage bus 26 eller 9A fra Frederiksberg og til henholdsvis Trommesalen (Vesterbrogade) og Vesterport St, hvorfra der er få skridt til jeg kan byde dig velkommen indenfor. Jeg ser frem til at møde dig til en respektfuld samtale i behagelige omgivelser.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_code admin_label=”Code” saved_tabs=”all”]<h3><span style=”color: #709791;”>Kontakt mig her</span></h3> <script type=”text/javascript” src=”https://spotonmarketing.formstack.com/forms/js.php/terapifordig_dk_kontakt_copy?nojquery=1&nojqueryui=1&no_style_strict=1″></script><noscript><a href=”https://spotonmarketing.formstack.com/forms/terapifordig_dk_kontakt_copy” title=”Online Form”>Online Form – terapifordig.dk:kontakt – COPY</a></noscript><script type=’text/javascript’>if (typeof $ == ‘undefined’ && jQuery){ $ = jQuery}</script>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section” global_module=”969″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#709791″ inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” allow_player_pause=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row global_parent=”969″ admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text global_parent=”969″ admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kontakt

Mobil: 51 51 55 11

Mailmail@terapifordig.dk

Læg evt. en telefonbesked hvor jeg ringer dig op, hvis jeg er optaget, eller du kan sende en mail.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text global_parent=”969″ admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Klinikadresse

Vesterbro Psykoterapi
Vesterbrogade 18, 4. th
1620 København V.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text global_parent=”969″ admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Anne Karina Busch

Familie- og psykoterapeut MPF

[/et_pb_text][et_pb_text global_parent=”969″ admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]