Fra skænderier til kærlige kys

Pakken består af 6 sessioner a 90 minutter. Første gang er live. De resterende sessioner vælger I selv om de skal være live eller zoom.

Pakken koster 8.500,-kr. I kan vælge at betale 1500,-kr. pr session og den sidste gang betaler I så kun 1000,-kr. Eller betale hele beløbet inden start.

Et forløb, der direkte handler om at forbedre jeres kommunikation.

Koncentreret forløb over 3 måneder.

“Ønsk stjernene ned fra himlen”.

Vi finder sammen frem til, hvad jeres ønsker for fremtiden er og hvad der skal til for at I kan komme derhen. I får en opgave til næste gang, I skal øve jer på.

“Hvad er god kommunikation”?:

Og hvordan er jeres kommunikation. I får i denne session redskaber til at kommunikere på en måde, så I føler jer mødt og lyttet til – begge to. Og det skal I øve til næste gang.

“Den ideelle dialog”:

Er i kommet i mål med kommunikationen (nok ikke;)). Vi øver kommunikationen i terapilokalet, så I har en oplevelse at tage med hjem og kopiere. Derudover taler vi om der er måder I kan inkorporere den nye lærdom, så den hurtigst muligt bliver automatiseret.

“Ok, jeg trækker mig lige for en stund”:

Den ene af jer, vil garanteret tale og få løst problemerne, når I står i dem. Det er ikke hensigtsmæssigt. Hvad kan I gøre i stedet.

“Tid til eftertænksomhed”:

Har I haft nogle oplevelser, der er værd at bygge videre på? I så fald taler vi om, hvordan I så gør det. Har I haft nogle oplevelser, I gerne ville have undværet? Vi finder ud af, hvilken læring der i det og hvad I kan gøre i stedet. I øver i den mellemliggende periode.

“Jeg elsker dig helt op til stjernene”:

Vi samler op på jeres arbejde ift parforholdet og kommunikationen. Hvad er lykkes og hvad er fortsat svært? Hvordan kommer I videre. Det finder vi ud af sammen.