Det er ikke altid nok “bare” at elske hinanden. Et ægteskab skal passes og plejes, og det kræver en stor indsats fra begge parter, hvis man ønsker at leve i lykkeligt samvær hele livet. Er du og din partner gledet fra hinanden, og har I ikke længere den samme intimitet og åbne kommunikation, som da i først mødtes? Så er det på tide gøre noget ved det.

Hvad kan I forvente?

  • bedre kommunikation
  • et mere forstående parforhold
  • et sjovere parforhold
  • større overbærenhed i relationen
  • mere overskud
  • en større fællesskabsfølelse
  • og meget mere afhængigt af, hvad I bringer med i terapien

 

Jeg, Anne Karina Busch, tilbyder parterapi nær Frederiksberg, så kærester og ægtefolk fra hele Københavnsområdet kan modtage den hjælp de har brug for til at genfinde sig selv og hinanden i deres forhold. Vil du høre mere om mit arbejde, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 51 51 55 11 eller sende mig en mail på mail@terapifordig.dk. Er du i tvivl om, hvorvidt psykoterapi er det rette for dig, tilbyder jeg en introduktionstime til en fordelagtig pris, så du kan få en fornemmelse af, hvordan jeg kan hjælpe dig som enkeltperson eller jer som par.

Sådan arbejder jeg

I min parterapi lægger jeg vægt på at skabe et sikkert og neutralt rum, hvor I føler jer trygge ved at dele jeres tanker og følelser med mig og hinanden. Min største opgave er at finde ud af, hvor det går galt i jeres kommunikation og derefter etablere nogle nye vaner for hvordan i taler og er til stede sammen. I mit arbejde er det vigtigt for mig, at I føler jer både set, hørt og respekteret.

Forskellige former for terapi

Parterapi, skilsmisseterapi og familieterapi er tre områder, der ligger utrolig tæt på hinanden, og som ofte er et udtryk for flere sider af samme sag. Jeg tilbyder alle tre former for terapi i min klinik nær Frederiksberg, og bor du ikke i Københavnsområdet er det også muligt at aftale sessioner over Skype. Udover disse tre behandlinger tilbyder jeg også gruppeterapi for kvinder i udvikling og længerevarende kurser i personlig udvikling, der kan være med til at styrke deltagernes selvværd og selvtillid.   

Kontakt

Har du behov for en session med parterapi nær Frederiksberg, står jeg klar til at hjælpe. Du finder min klinik på Vesterbrogade 18, 4. th, 1620 København V, under 10 minutters kørsel fra Frederiksberg. Benytter du dig af offentlig transport, kører bl.a. bus 9A og 26 fra Frederiksberg og til henholdsvis Vesterport St. og Trommesalen (Vesterbrogade), hvorfra der er gåafstand til min klinik. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en behagelig samtale i en hyggelig og afslappet atmosfære.

captcha