TERAPI FOR DIG

ANNE KARINA BUSCH – PSYKOTERAPEUT MPF

OM MIG 

Anne Karina Busch

Du skal ikke fikses

Det er noget af det første, jeg vil sige til dig, når vi møder hinanden. Du er heller ikke forkert på nogen måder, og du er ikke gået i stykker. Det betyder, at du kan skrue helt ned for den indre, kritiske stemme, der somme tider fortæller dig, at du ikke er god nok. Du kan også lære at acceptere dig selv for den, du er – og det er præcis det, jeg hjælper mine klienter med hver eneste dag.

Bedre kommunikation

Mit navn er Anne Karina Busch og jeg er psykoterapeut. I mere end 10 år har jeg hjulpet kvinder, mænd og unge mennesker med at kommunikere bedre, øge selvværdet og vinke farvel til perfektionismen. Det har jeg både gjort online og fra min hyggelige klinik på Vesterbro i København, hvor jeg både tilbyder individuelle samtaler, parterapi og gruppeforløb.

Her får du hjælp

Hvis du lige nu sidder og føler dig ked af det, umotiveret og synes, at du har svært ved at leve op til dine egne forventninger, er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kan du få hjælp til at bryde dine ukonstruktive mønstre og til at lytte indad. Du får bl.a. min viden i blogindlæg og andet indhold, som er gennemarbejdet og bygger på den nyeste viden inden for mit felt.

Ro og balance

Jeg har hjulpet mange hundrede til at få det meget bedre. Hos mig får du ikke kun en oplevelse af ro og balance, når vi taler sammen. Du får også en dyb forståelse for dig selv og dine mønstre samt redskaber til at takle lignende udfordringer i fremtiden.

Du er i centrum

Jeg arbejder oplevelses- og relationsorienteret. Det mærker du bl.a. ved, at jeg er meget opmærksom, når jeg lytter. Jeg hører både dine ord og lægger mærke til den indirekte respons, som kan være et blink med øjnene, en stramning i kæben eller ændringer i din vejrtrækning. Det samlede billede hjælper mig til at forstå, hvad der er på spil, så vi sammen kan afdække dine ubevidste sider og arbejde med dem.

Arbejdet som psykoterapeut giver så meget mening for mig, fordi det foregår i et intenst nærvær med andre mennesker. Det giver mig en stor glæde, når jeg hjælper nogen fra håbløshed til håb, fra overvældelse til smil og fra overlevelse til rent faktisk at leve livet – og nyde det. Jeg kan ikke komme i tanke om meget andet, der gør mig lige så stolt, som når en person går ud af min dør og fortæller mig om lettelsen, glæden ved de gode værktøjer og troen på fremtiden.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle hjælpe andre

Oprindeligt er jeg uddannet skolelærer. Hen ad vejen stod det dog klart, at jeg var mere interesseret i børnenes trivsel end i at undervise dem. Det kom bl.a. til udtryk i de samtaler jeg havde med forældre til børn, der havde udfordringer i hverdagen – og det var midt i en af de samtaler, at det gik op for mig, at jeg skulle noget andet. Jeg skulle hjælpe endnu flere med at få det bedre. Så det gør jeg nu – ofte fra min klinik på Vesterbro i selskab med mine to små Maltipoo-hunde, Daisy og Charlie.

Jeg elsker mit arbejde og bruger meget tid på at dygtiggøre mig ved hjælp af videreuddannelse, supervision og retreats i udlandet. Derudover elsker jeg at finde på nye, spændende retter i køkkenet og lave mad til familie og venner, at finde strikkepindene frem mens jeg lytter til en god lydbog og at gå lange ture med mine hunde i Rågeleje, hvor jeg har sommerhus. Jeg er født i 1960 i København, jeg har to børn og er gift med Henrik, der også har to børn.

Mit uddannelses- CV

1984 – 1988        Blaagaard Statsseminarium – Læreruddannelse

2004 – 2007      Kempler Instituttet – Familieterapeut og -rådgiver

2007 – 2008      DIPU – 1-årig videreuddannelse, hvor jeg primært har arbejdet med krop og psyke.

2012                    Center for Familieudvikling – Prep-lederuddannelse

2013 – 2014        Integral Mentor – ID-Academy

2014 – 2017        Certificeret systemisk opstiller i maj 2017

2015 – 2017        Healer fra Theosis Paul Skorpen.

Jeg går løbende i supervision og egenterapi

Du er god nok – præcis som du er

Mange tror fejlagtigt, at de skal være på en bestemt måde for at få kærlighed. Det kunne dog ikke være længere fra sandheden, for, som voksne, er det allervigtigste den kærlighed, vi har til os selv.

Vil du have mere af den? Ja, så kan du bestille en ganske uforpligtende 1:1 session med mig over telefonen. I 30 minutter taler vi om dig og dine udfordringer og jeg giver dig et bud på, hvordan jeg, eller en anden, kan hjælpe dig videre. Du får også en øvelse eller to, som du kan arbejde videre med selv.

I et forløb arbejder vi med at skabe ro, balance og overskud, og det bedste af det hele er, at du kommer til at acceptere dig selv for den, du er.

Tag kontakt allerede i dag

Klienterne skriver

“Endelig skete der noget! Jeg har gennem flere år prøvet forskellige psykologer og psykoterapeuter uden nogen egentlig fornemmelse af udvikling eller fremgang. Så denne gang var jeg selvfølgelig betænksom, samt usikker på om det kunne hjælpe på de problemer jeg gik og rodede med. Men allerede fra første møde kunne jeg mærke en lettelse og efter 2 års terapi, en stor personlig udvikling, i form af en dybere forståelse af hvorfor jeg har handlet i livet som jeg har gjort og hvordan jeg handler anderledes. Ydermere har jeg lært passe godt på mig selv, samt være tro mod mine egne følelser og værdier. Jeg har altid følt mig tryg og følt at der var plads til at være mig selv, hvilket har været rigtig rart.”

Kvinde midt i 40èrne