TERAPI FOR DIG

ANNE KARINA BUSCH – PSYKOTERAPEUT MPF

KURSER

Workshop for bonusforældre – der ønsker luft og en bedre relation til din udkårnes børn

Papmor, bonusfar, reserveforældre – ja, der er mange navne til denne særlige og forholdsvis nye rolle i den såkaldte sammenbragte familie. Det er en rolle, der erfaringsmæssigt kan give en hel del udfordringer og mange vægrer sig ved at tale åbent om de følelser, der kommer i spil, når relationen til den udkårnes børn ikke går, som du/I ønskede, håbede eller drømte om. Og det kan der være rigtig mange grunde til I ikke har prøvet det før, I kommer med hver jeres baggage, måske har din partner været alene med børnene i en del år og har fået egne vaner, du har selv en opfattelse af, hvordan en familie skal ”køre” . Der er mange flere grunde til hvorfor det ofte går galt i den sammenbragte familie. Og første skridt er at få luft, at dele det med andre mennesker, der er i samme situation som dig, som kan sætte sig ind i præcis hvordan du har det, og som ikke fortæller dig, at du bare må tage dig sammen m.m.

Dette kursus er for dig, der dels ønsker at få luft for frustrationerne, ønsker at dele følelserne med andre, der også har udfordringer, selvom I ønsker det samme, nemlig at den nye familie skal lykkes. Og dels ønsker, at tage dig selv alvorligt, tage ansvar og gøre alt det, du kan for at fremme dit ønskede mål – og udveksle ideer til, hvilke tiltag, der kan fremme dette mål.

Hvorfor slår jeg dette kursus op? Jeg er selv bonusmor til to voksne børn (der en gang var 7 og 9 år, da jeg mødte og forelskede mig i deres far). Jeg har selv 2 voksne børn og så er jeg Psykoterapeut MPF, og har flere års erfaring med netop sammenbragte familier og med enkelt individer, der har haft mange udfordringer i deres nye familie.

Er du interesseret i Workshop for bonusforældre, så kontakt mig gerne.

Skriv eller ring til 51 51 55 11 og hør nærmere eller mail til mail@terapifordig.dk

Boost dit selvværd!

Er du et ungt menneske, der længes efter mere ro, balance og tillid til dig selv. Ønsker du tro på og vished om, at du er lige som du skal være? Ønsker du at dele denne oplevelse/rejse med andre unge, der længes efter det samme som dig? – Så skal du melde dig til dette kursus.

Kurset er for dig, der:
 • Der er usikker på dig selv
 • Vil tage dig selv alvorligt på et dybere plan
 • Vil lære at acceptere dig selv, som du er
 • Ofte sammenligner dig med andre
 • ”Slår dig selv oveni hovedet”
 • Ikke rigtig kan vælge
 • Ønsker at dele denne oplevelse med andre
Program for lørdag og søndag:
 • Velkomst
 • Guidede meditationer
 • Præsentation, hvor du har mulighed for at sige dit navn, hvad du længes efter og hvad du vil have fokus på i weekenden
 • Oplæg om forskellen på selvværd og selvtillid

Vi arbejder med at styrke dit selvværd på forskellige måder i løbet af weekenden gennem bl.a. samtale, meditation, musik, maling, kropsøvelser m.m. Selvværdet lever og vokser af mildhed, medfølelse og omsorg for dig selv, så dette vil være i fokus gennem hele weekenden.

Hvad tager du med hjem?
 • Et styrket selvværd
 • Viden om hvordan du styrker dit selvværd endnu mere
 • En lukket facebook-gruppe, hvor du kan udveksle dine tanker og følelser med de andre i gruppen efterfølgende.
 • En gave til dig selv, du har glæde af resten af livet!

Er du interesseret i kurset Boost dit selvværd!, så kontakt mig gerne.

Skriv eller ring til 51 51 55 11 og hør nærmere eller mail til mail@terapifordig.dk

Mine kurser foregår på følgende adresse

Vesterbro Psykoterapi Vesterbrogade 18, 4. th 1620 København V.

Tilmelding på mobil: 51 51 55 11 – dagligt ml. 8-9 og tirsdage ml. 16-18

Du kan også lægge en telefonbesked hvor jeg ringer dig op, eller du kan sende en mail på mail@terapifordig.dk