En anden måde at arbejde med din angst, stress, tankemylder eller daglige rastløshed.

Jeg er netop færdiguddannet spirituel healer. Grunden til at jeg valgte denne uddannelse, som for mig virkede en smule ”mystisk” var, at min egen terapeut en dag foreslog mig healing i forbindelse med en almindelig omgang terapi.

Det bare at ligge på en dejlig briks med tæppe på og modtage – ligge fuldstændig passiv i en rolig atmosfære og bare ikke skulle gøre noget, var fantastisk beroligende og afslappende.

I starten troede jeg ikke ”på det”. Synes det var lige svævende nok, men jeg må bare konstatere, at det virker. Virker på den måde, at jeg er meget mere afslappet, rolig og tankemylderet og bekymringerne er lagt på hylden – i det mindste for en periode. Og de bliver mere og mere på afstand. Og for en gangs skyld skal jeg INTET yde imens. Og det var nyt for mig. Jeg har altid været vant til at skulle yde – er vokset op med mottoet: “Du må yde før du kan nyde”. Men det gælder bare ikke her!

Så vil du prøve noget andet end almindelig terapi, eller vil du prøve en kombination, som jeg selv holder meget af, så skriv eller ring til mig og lad os finde en tid til dig.

Du kan prøve 1 x, 3 x eller 7 behandlinger. Der er forskellige typer af behandlinger afhængigt af, hvad dine behov eller udfordringer er. 1 behandling kan bruges som en prøve, en dejlig afslappende oplevelse – lidt som at gå i spa eller få en omgang massage, 3 behandlinger går lidt dybere ind og 7 behandlinger går virkelig i dybden og du har mulighed for at føle dig mere fri, lettet og i balance.

Hvis du gerne vil læse mere om denne form for healing, kan du eventuelt læse mere på mit uddannelsesinstituts side: http://www.theosis.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=72:spiritual-healing-in-our-time&lang=en

Jeg glæder mig til at høre fra dig.