TERAPI FOR DIG

ANNE KARINA BUSCH – PSYKOTERAPEUT MPF

1:1 RETREAT

Retreat betyder tilbagetrækning, og det er en mulighed i 4 dage på Fyn i “Solens Hjerte”.

Du er i centrum

Det er kun dig og mig, der er deltagere på dette retreat. Hvilket betyder, at du og dine behov er i centrum hele tiden. Der er absolut ingen andre at tage hensyn til, hvilket betyder at du virkelig får mulighed for at komme ind og mærke dine behov, lytte til dem og tage dem alvorligt.

Er du stresset og har du alt for meget om ørerne?

Overskriften fortæller blot at vi reagerer forskelligt på situationer, omgivelser og ubalancer. Vi er næsten et helt land fuld af mennesker, der bruger forskellige stimuli. Om det er shopping, spil, røg, spiritus, at spise for meget eller noget helt femte.  Alle disse stimuli er blot symptomer på at vi ikke får taget os af os selv i tilstrækkelig grad.

For at kunne tage dig ordentligt af dig selv, kræver det, at du indimellem sætter tingene på pause. Om du går dig en tur, hører noget afslappende musik, lægger dig under et træ i naturen og mærker dets kraft eller noget helt andet, der virker for dig. Det er underordnet. Det vigtigste er, at du er opmærksom på, at måden du giver dig selv opmærksomhed og omsorg på, har direkte indflydelse på din daglige trivsel. Min erfaring siger mig, at vi er mange, der ikke er opmærksom på det i det daglige og derfor ikke får gjort det i tilstrækkelig grad. Derfor tilbyder jeg dette 1:1 retreat på Fyn.

Det får du

 • Mere ro
 • Mere balance
 • Bliver bedre til at lytte til dig selv
 • Tager dig selv mere alvorligt
 • Får mindre tankemylder
 • Bliver mindre stresset
 • Bliver mindre angst
 • Bliver bedre til at lytte til dig selv
 • Og sikkert meget andet…….

Hvordan foregår det?

Helt lavpraktisk starter retreatet, når vi har fået dig godt installeret på ”Solens Hjerte” på Fyn. Du får dit eget smukke værelse i en afdeling kun for gæster. Og er du i forvejen en af mine klienter, vil vi allerede have aftalt, hvad der skal ske.

Kender vi ikke hinanden,tilbyder jeg 1 ½ times session forinden, og derudfra forbereder jeg et program, som bliver skræddersyet til lige netop dig. Dette sender jeg til dig inden, så du har mulighed for at komme med indsigelser, tilføjelser eller yderligere ønsker.

Hvem kan deltage?

 • Går du og overvejer skilsmisse
 • Har du rigtig meget tankemylder
 • Er det lang tid siden, du bare har siddet i dit eget selskab og mærket efter
 • Er du stresset på arbejdet eller derhjemme
 • Skal du tage en stor beslutning, men tøver
 • Har du brug for tid til virkelig at finde ud af, hvad du vil
 • Længes du bare efter selvforkælelse af en hel særlig karakter

Du finder mere ro på 4 dage end på 1/2 års terapi

Grunden til dette er, at dit sind passer på dig. Det har brug for en genkendelig hverdag, så i normal individuel terapi, hvor du måske kommer i 50 eller 75 minutter og så går igen, kommer du ikke så meget i dybden, som du gør på et retreat, hvor sindet langsomt bliver trygt og kan åbne op for helt nye dybder.

Og jeg kan love dig for, at du vil gå i proces. Retreatet er netop i 4 dage, da sindet har brug for tid. På 3. dagen begynder det virkelig at rykke på et meget dybt plan.

SKAL JEG HAVE GÅET I TERAPI TIDLIGERE?

Nej, overhovedet ikke. Vi tilrettelægger simpelthen retreatet efter, hvor du er og hvad du har brug for. Måske har du prøvet retreats før i en gruppe, måske har du ikke prøvet det før. Det er ikke af betydning.

Det vigtigste er, at du er åben og ærlig, så jeg kan støtte dig bedst muligt i din proces.

PRAKTIKALITETER.

Sted: Solens Hjerte, et spirituelt kollektiv.

Adresse: Planteskolevej 50, Odense

Tidspunkt: Fredag formiddag- mandag aften (datoen taler vi om)

Pris: Ca 17.000,-kr inkl. Fuld kost og logi, diverse terapi, healing, deltagelse i eventuelle aktiviteter sm beboerne på stedet, hvis du har lyst. Ekstra udgifter kan være transporten dertil og eventuelle drikkevarer udover vand/te/kaffe.

Kosten: Vegetarisk og meget varieret lækker mad, lavet af stedets beboere.

Tag kontakt allerede i dag

Klienterne skriver

“Vil du virkelig til bunds med nogle vanskelige problemstillinger så kan jeg ikke varmt nok anbefale et one-to-one retreat med Anne Karina. Jeg nåede meget længere på 4 dage end, jeg har gjort på et år i alm terapi”.

Kvinde midt i 40èrne